Plåt10 arrangeras av Plåtforum, ett samarbete mellan några av branschens ledande företag som tillsammans representerar materialen koppar, stålplåt, aluminium och titanzink.

Luvata är världsledande inom metalltillverkning, komponenttillverkning och relaterad ingenjörs- och designkunskap. Vi har gedigen erfarenhet av kopparproduktion och våra produkter sträcker sig från flertalet ytskikt till tak- och fasadsystem, regnvattensystem och taksäkerhet till interiörsystem och servicekoncept för arkitekter och konstruktörer.

Rheinzink är en tillverkare av titanzink som är ett massivt naturmaterial bestående av exakta delar koppar och titan. Materialet har ingen ytbeläggning och är 100 % återvinningsbart. Vi har produkter för såväl tak och fasad som för takavvattning och solpaneler. Rheinzink finns representerat i ett 30 tal länder.

Plannja vidareförädlar byggprodukter och produktsystem i tunnplåt av svenskt kvalitetsstål och aluminium. Vidareförädlingen görs genom målning, profilering, pressning och bockning. Bland våra produkter märks vägg- och takprofiler, takpannor, takavvattning, takskydd, isolerade väggelement, planplåt, väggkassetter, armerings/formplåt med mera.

Bevego är ett grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering för den professionella marknaden. Vi finns idag representerade med distributionscenter och hämtlager på 26 orter i Sverige. Vi saluför kvalitetsprodukter från bland annat Outokumpu, Luvata, Rheinzink och Plannja.
 
HECO NORDISKA – Skruvspecialisten, är specialiserade på fästelement till stål- och plåtentreprenörer samt till trä-, järn- och bygghandeln. Vi har ett välutvecklat samarbete med ett stort antal leverantörer över hela världen och vi kan därför bemöta de flesta skruvbehov. Vi lagerför ett komplett sortiment av skruvar för byggindustrin.